سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است
حسین امیرعبداللهیان:

به حمایت قاطع خود از سوریه ادامه می‌دهیم

به حمایت قاطع خود از سوریه ادامه می‌دهیم شفیق دیوب سفیر جمهوری عربی سوریه در تهران با امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیرکل بین الملل دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 08
کد خبر: ۸۳۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان در دیدار با سفیر سوریه در تهران گفت: « آمریکا با اعمال تحریم های اقتصادی ، تحت عنوان قیصر ، جنگ تروریستی علیه سوریه را اکنون با ابزار تروریسم اقتصادی اعمال می کند.»

 

وی با اشاره به روابط ریشه دار، دوستانه و برادرانه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه گفت: «سوریه در خط مقدم جبهه مقاومت است و جمهوری اسلامی ایران با قدرت در کنار سوریه خواهد ماند و به حمایت قاطع خود از ملت ‌و رهبری سوریه ادامه می‌دهد.».

 

دستیار ویژه رییس مجلس با اشاره به سیاست غیرسازنده ‌و مداخله جویانه آمریکا در منطقه و جهان افزود: «اصرار آمریکا برای مذاکره با جمهوری اسلامی ایران پدیده جدیدی نیست. ما هم با دموکرات‌ ها و هم با جمهوریخواهان آمریکا مذاکره کردیم. حاکمان کاخ سفید فقط ماسک خود را تغییر می دهند ولی آشکارا پیمان شکنی و خیانت می کنند.»

وی ادامه داد: «اوباما در دوره خود نشان داد که علیرغم استفاده از دستکش مخملی ، دندان های خون آشامی علیه ملت ایران دارد و صرفا دنبال سیاست مذاکره برای مذاکره بود. بی تردید اوباما در زمان خود نقض برجام را کلید زد. ترامپ نامتعادل که محصول لیبرال دموکراسی شکست خورده امریکا بود نیز چهره واقعی آمریکا را نشان داد.»

 

امیرعبداللهیان همچنین گفت: «امروز آمریکای بایدن بار دیگر از مذاکره مستقیم با ایران سخن می گوید. اما آمریکا فقط یک راه دارد و آن اقدام عملی در لغو کامل تحریم هاست. بایدن همچنین باید نسبت خود را در اقدام کاخ سفید ‌و ترور سردار سلیمانی قهرمان بین المللی مبارزه با تروریسم روشن سازد. ملت ایران هرگز این جنایت را فراموش نخواهد کرد ‌و مسئولیت حقوقی دولت آمریکا بعنوان آمر ‌و عاملان ترور فرودگاه بین المللی بغداد متوجه حکومت بایدن نیز هست.»

مدیرکل امور بین الملل مجلس، سفر گروههای دوستی پارلمانی، و کمیسیون های تخصصی دو کشور را عامل مهمی برای افزایش و تقویت تعاملات فیمابین دانست و از سفر گروه دوستی پارلمانی ایران و سوریه به دمشق در آینده نزدیک خبر داد.

 

شفیق دیوب سفیر جمهوری عربی سوریه در تهران نیز در این دیدار، با اشاره به امضای سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران و چین گفت: « توافق ایران و چین دستاورد بزرگی است که موازنه قوا را تغییر داد».

 

سفیر سوریه موضع به جا و موثر جمهوری اسلامی ایران در روند مذاکرات هسته ای را مهم بر شمرد و اظهار داشت: « رفتار آمریکا با ایران در مذاکرات هسته ای نه تنها برای کشورهای 4+1 بلکه برای همه کشورهای منطقه و جهان پر اهمیت و عبرت انگیز است. اتخاذ موضع ایران در لغو کامل تحریم ها ‌و گرفتار مذاکرات طولانی ‌و بی اثر نشدن، منطقی وعزتمندانه است».

 

شفیق دیوب از حمایت همه جانبه جمهوری اسلامی ایران از رهبری، مردم و دولت سوریه تشکر و تأکید کرد: « درک عمیق مردم سوریه از حمایت و پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران قابل اغماض نیست و مساعدت دولت، مردم و رهبری جمهوری اسلامی ایران در حافظه تاریخی مردم سوریه برای همیشه باقی خواهد ماند و به آن افتخار می کنیم»./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار